Alkuvoimaa luonnosta

Ajatuksia kokonaisvaltaisesta terveydestä.

Echinaforcesta vuoden terveystuote?

Olga Temonen, 20.11.2018, Flunssa

Meidän perhe on lähdössä ennen joulua lomalle. Emme ole koskaan aikaisemmin olleet rantalomalla, mutta nyt menemme, koko perheellä. Nyt lapset ovat riittävän isoja että lomasta on varmasti tasapuolisesti iloa kaikille. Kun ei oikein koskaan käy missään, yksi loma alkaa saada verraten isot mittasuhteet. Eniten lapsia jännittää se, että mitä jos joku tulee kipeäksi?

Minua ei jännitä. Olen antanut koko perheelle kaksi ohjetta: Peskää käsiänne ja kaikki ottaa Echinaforcea. Ollaan jo marraskuun lopussa ilman yhtään flunssaa, olen niin vakuuttunut että Echinaforce toimii. Heti kun minulle tulee vähääkään sellainen olo että kurkku on karhea tai imusolmukkeet turpoavat, otan Echinaforcea veden kanssa useasti päivässä. Olo kohenee jo päivässä.

Minulla oli muutama vuosi sitten mahdollisuus käydä Vogelin tehtailla Sveitsissä ja siellä tutustuin tutkimukseen, missä oli todettu että Echinaforce tehoaa viruksiin parhaiten, kun sitä on veressä jatkuvasti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että riittää kun ottaa sitä neljän tunnin välein. Tämän opittuani olen saanut Echinaforcesta ihan uudella lailla tehoja irti.

Maku on omanlainen, mutta ei missään nimessä paha. Itse juon tipat pieneen vesitilkkaan sekoitettuna, lapsille sekoitan tipat johonkin  marjamehuun. Aika pian hekin ovat tottuneet siihen. Ja etenkin nyt kun porkkanana on ulkomaanreissu ja mahdollisesti ilman sairastelua, niin hyvin kelpaa.

Nyt on käynnissä Vuoden terveystuote äänestys jonne on valittu 9 finalistia. Echinaforce on kisassa mukana, äänestetään tämä monen flunssan pelastus sen ansaitsemalle paikalle!

Voit osallistua äänestykseen täällä:

https://www.vuodenterveystuotteet.fi/aanesta/node/echinaforce-a-vogel

Lisää kommenttisi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä* merkityt kentät tulee täyttää.