Alkuvoimaa luonnosta

Ajatuksia kokonaisvaltaisesta terveydestä.

Molkosanista apua vatsan kivistykseen

Olga Temonen, 20.7.2018, Ravitsemus & Ruoka, Vatsa

Minulla menee näissä terveysasioissa rytmi aina niin, että kaikki hyvät jutut ikään kuin pyörii minun elämässäni mukana, säännöllisen epäsäännöllisesti. Harvoja tuotteita käytän päivittäin, useimpia tietynlaisissa sykleissä. Se, mikä saa minut taas jonkun tuotteen käyttämiseen, onkin sitten mysteeri. Joskus se on joku artikkeli tai uutinen mikä saa pohtimaan omaa tai perheen terveyttä ja hyvinvointia, joskus se on morkkis liiasta herkuttelusta ja toisinaan taas ihan selkeä tarve tai oire mihin etsin ratkaisua.

Molkosan on sellainen tuote että sitä minulla on aina jääkaapissa. Käytän maustettua Molkosan Fruitia, lähinnä saunajuomana, johon se on ihan huipputuote, olen siitä aiemmin jo tänne kirjoittanutkin.  Mutta välillä juon saunassa myös jotain muuta, eli siinäkään se ei ole täysin säännöllistä, vaan menee fiilispohjalta ja hyvä niin.

Paitsi nyt tänä kesänä olen taas elänyt vahvaa Molkosan-sykliä. Tämä kausi alkoi siitä että aloin tuntemaan aamuisin pientä polttavaa kipua vatsassa päivän ensimmäisen vesilasin juonnin yhteydessä. Eli kun aamulla tyhjään vatsaan tuli vettä, se samalla myös kivisti ikävästi. En osannut selittää ilmiötä, mutta ainut mitä keksin, oli lisätä aamuveteen loraus vanhaa kunnon Molkosania.

Ja niinpä tietenkin – se auttoi heti.  Ja senhän nyt tietää etten uskalla juoda aamulla vettä enää ilman sitä. Ainakaan vähään aikaan.

Tällaisina hetkinä sitä on iloinen siitä että jääkaapista löytyy vähän kaikkea, ja on sitä ihmistyyppiä mikä hamstraa ja varautuu tuleviin “sykleihin”.  Koskaan kun ei tiedä missä kolottaaa seuraavaksi. Ehkä se onkin se juttu: Että ottaa selvää, kokeilee ja sitä kautta löytää itselleen ja kropalleen sopivat ja toimivat tuotteet. Jotta ne sitten ovat hälytysvalmiudessa kun niitä todella tarvitsee.

Lisää kommenttisi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä* merkityt kentät tulee täyttää.