Molkosan fruit - parempaa kuin pillimehu

Olga Temonen
Olga Temonen


26.08.2016

Olen pyörittänyt tilamme kupeessa tänä kesänä avattu kotieläinpihaa, Olgan Farmia nyt kohta kaksi kuukautta. Kaiken kaikkiaan oman kotieläinpihan avaaminen on ollut minulle pitkän prosessin tulos, päätös kypsyi pikkuhiljaa. Kirjoitan elämästämme maalla, jotta voin tehdä kirjoitustöitä kotona ja sitä kautta täällä asuminen ylipäätään onnistuu. Pidän myös muista töistäni Helsingissä ja muualla Suomessa, mutta se että se “perustyö on täällä kotona paitsi tekee minut onnelliseksi, myös mahdollistaa koko elämäntyylin. Aikani kaikesta tästä kirjoitettuani huomasin että ihmiset halusivat päästä tapaamaan nämä kaikki eläintarinoiden tyypit mitä farmillamme asustaa. Ja tässä sitä nyt ollaan.

Meillä on tosi hieno kesä takana, ihmiset löysivät farmin uskomattoman hyvin ja viihtyivät. Vähän haikeana suljemme ovet nyt 28.8. Ensi kesänä jatketaan, ja vielä syksylläkin avaamme tilauksesta Farmia ryhmille.

Keksimme maistattaa Molkosania meidän Kotieläinpihan asiakkaille. Viritin eteiseen valmiiksi laimennettua Molkosan Fruit –juomaa oli kiva huomata että ihmiset maistoivat sitä tosi rohkeasti!

olga-molkosan-maistatus

Me suomalaiset olemme ihanan tunnollista kansaa, ja vaikka olin omasta mielestäni kirjoittanut lappuun aika selvästi että juomaa saa maistaa, aika moni tuli sisälle kahvilaan ilmoittamaan että aikoo nyt ottaa lasillisen sitä Molkosania ja mitä se maksaa? No ei maksanut mitään.

Kysymyksiäkin heräsi:

“Kuinka paljon tätä saa juoda päivässä?”

Arvioin että ainakin muutaman lasillinen on hyväksi.

Saanko ottaa kahvin jälkeen vielä toisen?”

Sai kyllä, meillä ei laskettu!

“Onko tää tehty vaniljasta?”

Ei ole, mutta maku on kieltämättä hieman vaniljainen.

Ja kaikista hauskin:

“parempaa kuin toi pillimehu!” sanoin pikkuinen poika reippaasti juomaa maistettuaan.