Alkuvoimaa luonnosta

Ajatuksia kokonaisvaltaisesta terveydestä.

Onpas tämäkin nyt koettu, nimittäin mainoskasvona oleminen!

Olga Temonen, 16.5.2016, Olga Temonen

Tai olenhan minä monessa mukana ollut, mutta en ihan näin suoraan ole saanut mallina jonkun tuotteen ohessa olla kuin nyt. Vogelin ja minun yhteistyö on kuitenkin toiminut luontevasti ja olen vannoutunut Molkosan fruitin käyttäjä. (kannattaa lukea päivitykseni koukuttavasta saunajuomasta!)

Olen muutenkin koittanut näissä yhteistyökuvioissa toteuttaa sellaista puhdasta tunnepohjaista logiikkaa. Lähden mukaan sellaisiin mitkä tuntuvat hyviltä ja luotan intuitioon, ja tämä koskee niin työkeikkoja, haastatteluja ja kaikkea mikä julkiseen työhöni liittyy. Toki on varmasti luontevaa että mitä enemmän tekee, sitä valikoivammaksi tulee. Kieltäydyn nykyään herkemmin asioista kuin ennen, eikä se ole varmasti huono asia. Olen vain oppinut tunnistamaan mitkä jutut ovat minulle luontevia olla mukana ja mitkä eivät. Tämä tuote on minulle hyvin tuttu ja uskon siihen, joten kun minua pyydettiin mukaan tähän ”Kesytetty vatsa ei murise”- kamppikseen, en nähnyt mitään syytä sanoa ei.

IMG-20160511-WA0002

Eli ei muuta kun meikkituoliin ja kuvattavaksi. Tuollaiset työpäivät ovat kyllä ihan parhaita. Tapaa uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja, kun homma on selkeää ja hyvin suunniteltua, päivä ei veny pitkäksi ja kaiken lisäksi kuvista tuli hyviä ja näytän yllättävän kivalta, kiitos hyvän meikkaajan ja valokuvaajan. Jotain tässä vuosien varrella on oppinut, ainakin sen, ettei turhaan jännitä. Oman osansa rentoon tunnelmaan tuo se, että kuvasimme Tuukan firman studiossa, eli tutussa paikassa on aina helpompi olla. Ja kyllä, voisi kuvitella että Molkosan-pullo kainalossa keimailu tuntuisi kornilta, mutta oikein nauratti jälkeenpäin että olipas kivaa, ei ahdistanut sitten yhtään.

Kamppiksesta tulee myös myöhemmin toinen versio mikä on samalla myös t-paidan suunnittelukilpailu, joten kuvia otettiin paljon erilaisia, Mörkölogo-paidalla ja ilman. Sain paidat mukaan kotiin ja kovassa käytössä ovat olleet. Torsti tosin ei oikein tykkää tästä hirviöpaidasta, se hirviö kuulemma ”tekee jotain sille tyypille siinä vieressä”. Epäilen.

IMG-20160511-WA0003

Lisää kommenttisi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä* merkityt kentät tulee täyttää.

Kommentit

 • Jarmo Peltonen, 3 vuotta sitten

  Hei. Voiko mistään ostaa tuollaisia paitoja (Kesytetty vatsa ei murise)

  • Eija Narhi, 3 vuotta sitten

   Hei! Arvomme heinäkuussa Vogelin Facebook sivulla Molkosan paitoja.

 • RK, 3 vuotta sitten

  Mistä Olgalla olevan t-paidan voisi saada?

  • Eija Narhi, 3 vuotta sitten

   Hei! Arvomme heinäkuussa Vogelin Facebook sivulla Molkosan paitoja.